Ovo je vaša najveća SLABOST prema vašem horoskopskom znaku…

Svako od nas ima neku slabost, te neke slabosti, mane, karakterišu horoskopske znakove a ovo su neke od njih:

Ovan se brzo naljuti, čak i zbog sitnice, ali ipak ta ljutnja ne traje dugo. Često ih povrijede neke stvari, ali su u stanju preći preko toga u kratkom vremenskom periodu.

Bik je često netolerantan u nekim stvarima, a ipak nekada treba opustiti i saslušati druge.

Blizanci su često neosjetljivi i ne razumiju tuđe osjećaje, ne misle da li će svojim postupcima nekoga povrijediti.Trebate se staviti i na tuđe mjesto.

Rak je vrlo osjećajan, ali zato često pomišlja na osvetu kada ga neko povrijedi. Uzdignite se iznad toga jer je vaš uspjeh i ignorisanje nebitnih osoba vaša pobjeda.

Lav je često arogantan, pripazite malo na takvo ponašanje.

Djevica voli kontrolirati druge, što nije dobro.Trebate stvari držati pod kontrolom ali pretjerivati u kontrolisanju drugih, ne.

Škorpije često razmišljaju o prošlosti i stoje u mjestu. Možete se prisjećati prošlosti, ali ne možete živjeti u prošlosti, već krenite dalje.

Strijelac nekada zna biti sebičan. Misli samo na sebe, dok tuđe potrebe i osjećanja ne razumije.Svakako je bolje učiti na tuđim greškama nego na svojim

Jarca karakteriše tvrdoglavost i mnogo puta će napraviti iste greške zbog svoje tvrdoglavosti. Zapamtite, na greškama se uči i nemojte misliti da ste samo vi u pravu, već poslušajte i druge. Svakako je bolje učiti na tuđim greškama nego na svojim.

Vodolija se često boji reći šta zaista misli i obično je neutralan. Čak će dozvoliti da mu drugi određuju neke stvari.

Ribe često ne žele vidjeti stvari onakve kakve zaista jesu, već se zavaravaju.

Izvor: